XL
INFODESK
(werkdagen:9-17u)
033-20 111 44
Gratis Verzending
180 Dagen Retour

Lichtgewicht Draagbare PA Speakers Geluidsinstallaties

Samson Samson  Auro

Omschrijving

Zoek je een geluidsinstallatie of muziekinstallatie speaker die gemakkelijk mee te nemen moet zijn, fantastisch klinkt en veel vermogen moet hebben? Dan zijn de Auro PA speaker boxen interessant om te kopen. Deze bieden minimaal gewicht en vermogens tot 1000 watt. Dus of je nu een speakers zoekt voor een feestje, een DJ PA set of voor een zang/geluidsinstallatie set of een audio presentatie set. Deze speakers in verschillende maten zijn altijd een goede keuze. Ze kunnen op hun zij tevens als floor monitor gebruikt worden.

Losse Speaker of Set

De Auro speakers zijn zowel los als enkele speaker te gebruiken, te koop als sets mij bijvoorbeeld 2 speakers. Maar kunnen ook eindeloos uitgebreid worden. Dus je kunt met een speaker set beginnen, en ga je deze voor grotere zalen of locaties gebruiken, en heb je meer vermogen nodig, dan kun je zo de speakers doorlinken!

Andere Interface/Mics en Studio Producten

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 AudioInterface.nl webshop van XLMusic.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.