XL
INFODESK
(werkdagen:9-17u)
033-20 111 44
Gratis Verzending
180 Dagen Retour

Retour Sturen XLMusic.nl webshops

Wilt u een product retour sturen voor garantie, omruil of onder de op zicht regeling? Dan leest u op deze pagina hoe we dit zo gemakkelijk en duidelijk mogelijk voor u hebben gemaakt.

180 dagen gratis retour!

Bij XLmusic.nl leveren wij ook XL service. Mocht er ook maar iets binnen het eerste half jaar na aankoop van uw product zijn waardoor u product voor service naar ons of naar het service centrum van het betreffende merk moet voor controle, reparatie, omruil of service dan is uw retour altijd kosteloos en nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! En natuurlijk de verzendkosten van het product naar u terug na omruil of reparatie zijn onder garantie bij ons ook altijd gratis! Heeft u product dus een defect of functioneert het niet naar behoren? Bel of email ons en wij gaan voor u aan de slag!

Lees meer: Garantie aanvraag

Altijd 14 Dagen Op zicht regeling

Bij ons geldt op elke product: nieuw, gebruikt of winkelmodel altijd 14 dagen op zicht. U mag in deze periode altijd de koopovereenkomst ontbinden. Of u toch liever een ander product wil kopen. Of dat u het product niet meer nodig heeft. Of dat de kleur op de website misschien anders was dan in werkelijkheid. Het maakt niet uit, u kunt het product altijd zonder reden (mits natuurlijk in nieuwstaat) gewoon kosteloos retour sturen. Vraag simpelweg bij de klantenservice om een gratis retour label en u kunt het product gratis inleveren bij een afgifte punt bij u in de buurt. U kunt ook vanuit uw digitale factuur direct een retour aanvragen. Binnen 14 dagen na aankoop stuurt u dus altijd het product zonder kosten retour en krijgt u het hele aankoopbedrag retour.

Retour storting binnen 14 dagen

Na ontvangst van de retour en controle van het product wordt het bedrag binnen 14 dagen retour gestort op uw rekening.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 AudioInterface.nl webshop van XLMusic.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.