30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
USBiPad/TabletThunderboltPC/MacFireWireSpeakersMicrofoonsHoofdtelefoonsMIDI interfacesUSB/MIDI KeyboardsKabelsUSB/FireWire MixersDj Controllers

Focusrite Scarlett Professionele Externe USB Geluidskaarten Laptop

Focusrite heeft met de Scarlett serie de ideale laptop externe USB geluidskaarten gemaakt voor professioneel muziek/audio en geluid opnemen, inmiddels zijn er de 2i2, 8i6 en 18i6. Belangrijk voordeel is dat deze interfaces in verhouding tot de zeer professionele kwaliteit zeer goedkoop zijn, een speciale professionele koptelefoon uitgang hebben, een supersnellle USB 2.0 verbindingen hebben en met zeer goed klinkende microfoon voorversterkers je de beste studio microfoons kan aansluiten zodat deze volledig tot zijn recht komen. Daarnaast worden er ook nog als bonus hele goede audio plugins mee geleverd bij aankoop en nog meer software.

Scarlett Solo, Top Model met de Laagste prijs

Zoek je niet meer dan 1 microfoon ingang, en 1 instrument ingangen. Of gewoon 2 hele goede uitgangen om je speakers aan te sluiten? Dan is de scarlett solo precies dezelfde kwaliteit als de duurdere versies van de externe laptop usb geluidskaart, maar dan een stuk goedkoper. Ook ten opzichte van vele concurrerende audio interfaces zul je niet deze geluidskwaliteit en ontwerp in de prijsklasse vinden. Een aanrader dus!


Scarlett 2i2, zeer compact

De 2i2 is de zeer compact mini uitvoering die echt bedoeld is als professionele audio interface voor een laptop of macbook pro bijvoorbeeld. Deze heeft 2 ingangen en 2 uitgangen. De ingangen zijn uniek omdat deze zowel voor studio micrfoons, zoals condensator mics, zangmicrofoons en als instrument ingang kunnen worden gebruikt, handig toch. En dat houdt dit model lekker compact om mee te nemen onderweg.
De 2i2 is bedoeld als echt de meest compacte USB audio interface, met wel precies dezelfde kwaliteit van de duurdere modelllen, maar niet alle extra ingangen en uitgangen. Dus ideaal als je gewoon met je laptop professioneel wil opnemen in je studio, of onderweg wil kunnen opnemen, of bijvoorbeeld voor DJs die een professionele interface zoeken om geluid de laptop in en uit te kunnen sturen met de hoogst mogelijke kwaliteit.


Nieuw is de 2i4 in de Focusrite Scarlett serie geluidskaarten, natuurlijk helemaal vergelijkbaar, alleen dan met 2 extra uitgangen voor bijvoorbeeld een extra mix out paar.


Scarlett 6i6

Iets grotere dan de 2i2 maar dan met meer in en uitgangen. Deze biedt vooral meer mogelijkheden voor het opnemen van muziek als je meer dan 2 kanalen tegelijk zou willen opnemen. Of voor situaties waar je extra routing en uitgang opties wil hebben in een studio situaties met bijvoorbeeld een laptop.


Scarlett 18i8, top model studio interface

Het top model in de scarlett serie van externe laptop USB interfaces is de 18i8 met de mogelijkheid tot wel 18 kanalen tegelijk op te kunnen nemen. Dit is dus echt een interface die bedoeld is als uitbreidingsinterface. Je kunt er standaard 2 professionele studio/zangmicrofoons op aansluiten, en extra apparatuur op aansluiten als je wil uitbreiden, of in een situatie waar je de extra ingangen nodig zou hebben zoals bijvoorbeeld het opnemen van een complete band in een studio opname situatie.


Zeer grote studio audio interface

De grote studio audio interface met 18 ingangen, 20 uitgangen en eigenlijk de reden om deze externe USB geluidksaart te kopen: 8 professionele Focusrite studio microfoon preamps met sublieme kwaliteit je eigen studio opnames maken thuis, of in een professionele studio.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2018 AudioInterface.nl shop van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.