30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
id: - 0 -
USBiPad/TabletThunderboltPC/MacFireWireSpeakersMicrofoonsHoofdtelefoonsMIDI interfacesUSB/MIDI KeyboardsKabelsUSB/FireWire MixersDj Controllers

Pro USB Audio Interfaces/Geluidskaarten Kopen

AudioInterface.nl overzicht top pro USB geluidskaarten en interfaces kopen met extra korting, en direct geleverd. Bijvoorbeeld de nieuwe professionele Focusrite Scarlett interfaces zoals de 8i6 en 18i6, en voor DJ en de home studio muzikant de 2i2 met precies dezelfde hoge kwaliteit studio microfoon ingangen.


USB microfoon met ingebouwde USB Geluidskaart.

Uniek van Samson is de G-Track USB microfoon met een ingebouwde geluidskaart. Hierdoor heb je een mooie alles in 1 oplossing die voor veel situaties een externe geluidskaart overbodig maakt. Zo kan er op de G-Track bijvoorbeeld en keyboard aangesloten worden, of je kunt direct een elektrische gitaar inpluggen en die opnemen.

USB studio Mic/Geluidskaart Studiopacks

Wil je thuis je eigen studio beginnen of je eigen home studio maken. Het is nu wel heel gemakkelijk met de verschillende studiopacks van Focusrite en Samson. Met deze pakketten kun je zo beginnen met liedjes, muziek en complete songs in je eigen studio op te nemen. Gemakkelijk aan te sluiten via USB, de beste USB geluidskaart en studio microfoons voor opnemen met een zeer professioneel geluid, en ook nog eens inclusief gratis muziek opname programmas.

Phonic FireFly Universal

Met de nieuwe Universal versie van de FireFly is er nu een professionele exterene geluidskaart met zowel supersnelle USB 2 en ook FireWire.

Daarnaast heef phonic deze geluidskaar technologie ook in hun Helix Board studio mixers ingebouwd. Zoek je dus een mixer en een USB geluidskaart. Dan is de Helixboard je oplossing.


Studio Monitor Speakers met USB Audio Interface

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2019 AudioInterface.nl shop van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.